Europa League

Σβηστά η Μαρσέιγ - Έχασε ευκαιρία η Γκιμαράες

Χωρίς να φορτσάρει η Μαρσέιγ επικράτησε με 1-0 της Κόνιασπορ με γκολ του Ραμί από κόρνερ. Στο άλλο παιχνίδι του 9ου ομίλου η Γκιμαράες προηγήθηκε αλλά η έμπειρη Σάλτσμπουργκ πήρε την ισοπαλία 1-1.

Μόλις ένα γκολ του Ραμί ήταν αρκετό για την Μαρσέιγ να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κόνιασπορ στην 1η αγωνιστική του 9ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι στο Βελοντρόμ ήταν κακό στην μεγαλύτερη διάρκειά του με την Μαρσέιγ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά και τις δύο ομάδες συνολικά να προσέχουν την αμυντική τους λειτουργία. Στην αρχή ο Παγιέ φάνηκε να έχει κέφια για να δημιουργήσει κάτι καλό για την ομάδα του αλλά όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να εγκλωβίζεται στα μαρκαρίσματα των Τούρκων. Το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια σπουδαία φάση.

Τελικά το γκολ που έψαχνε η Μαρσέιγ το βρήκε στην έναρξη του β’ ημιχρόνου όταν στο 48’ο Ρεμί έπιασε δυνατή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Παγιέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σερκάν.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού η Κόνιασπορ αντέδρασε και στο 60’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουράμπια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι αλλά πέραν τούτου ουδέν. Η Μαρσέιγ απείλησε και πάλι με τον Παγιέ να χάνει καλές ευκαιρίες και κάπως έτσι έμεινε το 1-0 μέχρι τη λήξη.



Στο άλλο παιχνίδι η Γκιμαράες έχασε σπουδαία ευκαιρία για νίκη απέναντι στην μέτρια Σάλτσμπουργκ.

Οι Πορτογάλοι πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ όταν ο Ουρτάδο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο αρχηγός Πεδράο με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γκιμαράες ήλεγχε το ματς αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σεμασέκου έκανε μια βαθιά μπαλιά και ο Μπερίσα προσπερνώντας και τον Ντάγκλας έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την Σάλτσμπουργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες και έτσι παρέμεινε το τελικό 1-1.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Μαρσέιγ – Κόνιασπορ 1-0
(Ραμί 48’)

Γκιμαράες – Σάλτσμπουργκ 1-1
(Πεδράο 25’ – Μπερίσα 45’)


Η βαθμολογία:
1. Μαρσέιγ 3
2. Γκιμαράες 1
3. Σάλτσμπουργκ 1
4. Κόνιασπορ 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (28/9):

Κόνιασπορ – Γκιμαράες (20:00)
Σαλτσμπουργκ – Μαρσέιγ (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x