Stoiximan Super League

Σε εξέλιξη η σύσκεψη των ομάδων με Βασιλειάδη για τις μετακινήσεις οπαδών

Το θέμα των μετακινήσεων των οπαδών βρίσκεται στο τραπέζι στη συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη στο Υπουργείο με τους τέσσερις «μεγάλους» και τους Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Το μεγάλο ζήτημα των μετακινήσεων των οπαδών, είναι το βασικό στην ατζέντα της συνάντησης που είναι σε εξέλιξη στο υπουργείο, ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, καθώς και των Ατρομήτου και Πανιωνίου.

Όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM, ο Γιώργος Βασιλειάδης θέλει να βρεθεί λύση και αναμένεται να προτείνει τις μεμονωμένες μετακινήσεις με ευθύνη των ομάδων.

Στη συνάντηση αυτή συμμετέχουν, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας, Ιούλιος Συναδινός, ενώ από τις ομάδες τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, οι αντιπρόεδροι, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και Μιχάλης Κουντούρης, τον Παναθηναϊκό ο διευθύνων σύμβουλος Στράτος Σιωπήλης και ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, την ΑΕΚ ο αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσσάνδρου, τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης, τον Ατρόμητο ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης και η διευθύνουσα σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου και τον Πανιώνιο ο πρόεδρος Χρήστος Δάρρας.

Τη Σούπερ Λίγκα εκπροσωπεί ο Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης και την ΕΠΟ ο νομικός σύμβουλος Αλέκος Χολέμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x