Αγγλία

Σε επαφές και με τον Πάουλο Σόουζα η Άρσεναλ

Ακόμα ένα όνομα στη λίστα υποψηφίων για την αντικατάσταση του Ουνάι Έμερι στην Άρσεναλ, με τον 49χρονο τεχνικό βέβαια να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπορντό.

Δεν έχει τέλος η ονοματολογία στην Άρσεναλ σχετικά με την επόμενη μέρα σε ό, τι αφορά τον πάγκο της…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν μία σειρά από γαλλικά δημοσιεύματα, στη λίστα υποψηφίων για την αντικατάσταση του Ουνάι Έμερι (αυτή τη στιγμή ο Φρέντι Λιούνμπεργκ έχει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή) προστέθηκε και ο Πάουλο Σόουζα.

Ο 49χρονος Πορτογάλος καθοδηγεί από τον περασμένο Μάρτιο (απ’ όταν απομακρύνθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ) την Μπορντό, την οποία φέτος έχει στην 5η θέση της Ligue 1. Βέβαια, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2022, οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να καλύψουν τα 2-3 εκ. ευρώ που ορίζουν την ρήτρα εξαγοράς του, αν θέλουν να μεταφέρουν τα δικαιώματά του στο Λονδίνο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σόουζα (εφόσον ολοκληρωθεί το εν λόγω deal) θα διατελέσει για 4η φορά προπονητής σε αγγλική ομάδα, καθώς στο παρελθόν είχε κοουτσάρει τις ΚΠΡ, Σουόνσι και Λέστερ. Πάντως θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό γι’ αυτήν τη θέση, αφού οι Λονδρέζοι έχουν μιλήσει ήδη και με τους Μικέλ Αρτέτα, Πατρίκ Βιεϊρά και εσχάτως τον Μαρθελίνο.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x