Europa League

Σε κακή κατάσταση το γήπεδο της Λουκέρνης (pics)

Η εικόνα της «Swissporarena» δεν είναι η καλύτερη δυνατή εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό αποφασίστηκε η σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» να γίνει στο βοηθητικό γήπεδο.

Προβληματική είναι η κατάσταση του γηπέδου της Λουκέρνης (κυρίως στις δύο περιοχές) μια ημέρα πριν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τους Ελβετούς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Ρενέ Βάιλερ να γίνει σε βοηθητικό γήπεδο και όχι στην «Swissporarena», ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να σημειωθεί κάποιος απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

inner
inner

Ο Πέδρο Μαρτίνς ερωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου (πραγματοποιήθηκε πριν την τελευταία προπόνηση ως είθισται) για το αν γνωρίζει για την κακή κατάσταση του γηπέδου και ανέφερε: «Ναι, έχω τη δυνατότητα να δω τον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Άλλωστε και στο δικό μας γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Αυτές οι συνθήκες υπάρχουν και με αυτές θα αγωνιστούμε αύριο».

inner
inner
inner
inner

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην ήττα της Λουκέρνης με 3-2 από τη Γιουνγκ Μπόις την περασμένη Κυριακή


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x