Stoiximan Super League

Σε καλό δρόμο του Πουέρτας στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δουλεύει μεθοδικά την περίπτωση του Αντόνιο Πουέρτας εν όψει του καλοκαιριού και η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ δουλεύουν μεθοδικά από τώρα για την υπόθεση του Αντόνιο Πουέρτας. Ο 25χρονος δεξιός ακραίος επιθετικός είχε απασχολήσει έντονα και το χειμώνα έχοντας ουσιαστικά συμφωνήσει με τον παίκτη, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε καθώς η Αλμερία αρνείτο να τον παραχωρήσει.

Η «Ένωση», ωστόσο, κράτησε ανοιχτή τη συγκεκριμένη πόρτα και ο Ισπανός άσος παραμένει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, όταν και η τωρινή ομάδα του δεν θα έχει λόγο καθώς μένει ελεύθερος. Απόφαση, φυσικά, δεν υπάρχει αφού είναι πολύ νωρίς και για τις δύο πλευρές, αλλά έχει γίνει μια πολύ καλή προεργασία εν όψει του καλοκαιριού.

Ο Πουέρτας κάνει πολύ καλή χρονιά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας μετρώντας 6 γκολ και 2 ασίστ σε 28 εμφανίσεις.

Επιστροφή από την άδεια

Σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από άδεια πέντε ημερών (από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι) αρχίζοντας προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει διαθέσιμους στις προσεχείς προπονήσεις τους διεθνείς Μάνταλο, Μπακασέτα, Γιόχανσον, Βράνιες, Γαλανόπουλος και Μεληκιώτης. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Πατίτο, Μπακάκη και Αλμέιδα, που έχουν πιθανότητες να προλάβουν. Εκτός πλάνων για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ο τιμωρημένος Κολοβέτσιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x