Ιταλία

«Εσώκλειστοι» οι παίκτες της Ρόμα

Η ισοπαλία με την Κάλιαρι στο χθεσινό (8/12) παιχνίδι στη Σαρδηνία, είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της Ρόμα να λάβει δραστικά μέτρα.

Η Ρόμα μπορεί να προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Κάλιαρι το Σάββατο (8/12), αλλά δύο γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτες, από το 82’ και μετά, άφησαν την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο με μόλις μία νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Αυτό έφερε τη «σκληρή» αντίδραση των διοικούντων, οι οποίοι αποφάσισαν να κρατήσουν, για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, παίκτες και προπονητή κλεισμένους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη και το παιχνίδι των Ρωμαίων με τη Βικτόρια Πλζεν για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

H ομάδα του Κώστα Μανωλά απογοητεύει με τις έως τώρα εμφανίσεις της και βρίσκεται μόλις στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 5 νίκες στις 15 πρώτες αγωνιστικές της Serie A. Η νέα απώλεια βαθμών ανάγκασε τον πρόεδρο της ομάδας, Παλότα, να εκφράσει δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά του, με την καρέκλα του Ντι Φραντσέσκο πλέον να… τρίζει για τα καλά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x