Stoiximan Super League

Σε… mood ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Στην άκρη οφείλει να αφήσει το χθεσινό παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δεν πέρασαν πολλά λεπτά από τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 0-1 από τους Λονδρέζους, και ο… διακόπτης γύρισε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους για το ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα, με τους παίκτες (Καμαρά, Σεμέδο, Φορτούνης) να αναφέρονται στον αγώνα με τον συνδιεκδικητή του φετινού τίτλου, πέρα από την αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν κόντρα στην αγγλική ομάδα είναι φαβορί να ξεκινήσουν και απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Χασάν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Φορτούνη που πέρασε στη θέση του Μπουχαλάκη στο δεύτερο μέρος του χθεσινού ματς.

Περισσότερα θα φανούν στην αυριανή – τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι στην Τούμπα, αφού όσοι έπαιξαν κόντρα στην Άρσεναλ θα κάνουν αποθεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x