Αγγλία

Σε ποια ομάδα θα επιλέξει να πάει ο «Ίμπρα»;

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και όχι μόνο. Σε ποια ομάδα θα πάει τώρα που έμεινε ελεύθερος; Ο ίδιος έχει πει ότι θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη.

Ότι έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν το γνωρίζουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι σε ποια ομάδα θα πάει. Ο ίδιος προτιμάει να μην πει, αφού θέλει να μας βάλει σε περιέργεια, ίσως και να μας εκπλήξει με την επιλογή που θα κάνει.

Οι ομάδες που μπορεί να πάει δεν είναι πολλές, αφού μόνο οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης έχουν θεωρητικά περισσότερες ελπίδες να τον αποκτήσουν. Εκτός και εάν αποφασίσει να περάσει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ή εάν επιλέξει τα... τρελά λεφτά της Ασίας.

Το ενδεχόμενο Γιουνάιτεντ

inner

Η ομάδα που ακούγεται τελευταία για τον ίδιο είναι οι «κόκκινοι διάβολοι», αφού η πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο, δίνει πολλές πιθανότητες στον Σουηδό να μετακομίσει στο «Όλντ Τράφορντ».

Η αλήθεια είναι ότι το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα «μεγάλα» που δεν έχει αγωνιστεί, αφού έχει περάσει από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Ολλανδία και θα ήταν μια ιδανική επιλογή για τον ίδιο.

Επιστροφή στη Μίλαν

inner

Το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι πολύ εφικτό. Η Μίλαν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την επιστροφή του εκεί.

Από την άλλη όμως ο Σουηδός τρέφει μια μεγάλη συμπάθεια στους «ροσονέρι» και με μια καλή πρόταση μαζί με ένα καλό πλάνο για το μέλλον, ίσως να σκεφτόταν να επιστρέψει. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πως η Μίλαν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που έχει αγωνιστεί.

Το ενδεχόμενο της Αμερικής

inner

Ο Ζλάταν είχε πει στην περίπτωση αυτή: «Πιστεύω πως θα είναι μια φανταστική εμπειρία. Το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες πολιτείες είναι σε φάση ανάπτυξης και αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό σε λίγα χρόνια δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από το ευρωπαϊκό», οπότε δεν αποκλείεται να σκεφτεί να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με μια πολύ υψηλή πρόταση.

Τα πάρα πολλά εκατομμύρια της Κίνας

inner

Η Κίνα είναι η χώρα που έχει τρελάνει όλο τον κόσμο με τα χρήματα που δίνει. Το θέμα είναι εάν τρελάνει και τον Ιμπραίμοβιτς. Μπορεί να ακούστηκε ότι θα του γινόταν πρόταση είτε 75 εκ. είτε 100 εκ. ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ωστόσο, δύσκολα θα επιλέξει να πάει στη χώρα της Άπω Ανατολής, αφού θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Αυτά είναι τα δεδομένα στις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν. Πότε θα μάθουμε που θα πάει; Όποτε το αποφασίσει ο ίδιος!

Επιμέλεια: Γιώργος Βενιέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x