Ακόμη πιο κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο βρίσκεται πλέον ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Η υπόθεση της πιθανής μετακίνησης του 30χρονου μέσου στην Ανόρθωση οδεύει σε πολύ καλό δρόμο, όπως αναφέρεται στο «Goal.com.cy» και «δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προκύψουν θετικές εξελίξεις και ο 30χρονος μέσος να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την “Κυρία”».
Το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο λήγει στο φινάλε της σεζόν και δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και ο πιθανότερος προορισμός για τον πρώην παίκτης της Ξάνθης είναι η ομάδα της Αμμοχώστου.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ειδοποιήθηκε πρόσφατα ο εκπρόσωπος του Βασιλακάκη για να μεταβεί στην Κύπρο, αλλά το ραντεβού αναβλήθηκε. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημερώθηκε ότι πρέπει να κάνει λίγες ημέρες υπομονή λόγω των διοικητικών εξελίξεων στον σύλλογο της Μεγαλονήσου.

Ωστόσο, όπως εκτιμάται από τα Μέσα της Κύπρου, είναι πιθανόν τις προσεχείς ημέρες να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις. Ο Βασιλακάκης αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου από το 2017 και μπορεί η φετινή του σεζόν να μην ήταν καλή, έχοντας 17 συμμετοχές με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ, αλλά έδειξε τα προηγούμενα χρόνια τις δυνατότητές του, κάνοντας γεμάτες σεζόν. Όπως το 2017-18, που είχε 33 ματς με 6 γκολ.