Stoiximan Super League

Σε πολύ καλό δρόμο του Γιαννούλη στον Ατρόμητο, στην αναμονή για Ρισβάνη

Μπορεί στον Ατρόμητο να μην έχουν ανακοινώσει ακόμα κάποια μεταγραφή, αλλά οι διεργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αναμένονται σύντομα η επισημοποίηση των πρώτων προσθηκών.

Σε... οργασμό συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και σκέψεων εν όψει της νέας σεζόν βρίσκονται στον Ατρόμητο και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια μεταγραφή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα επί της ουσίας.

Συγκεκριμένα, παίκτης της ομάδας είναι εδώ και μήνες ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς που θα ανακοινωθεί πιθανότατα προς το τέλος του μήνα, ωστόσο τα θέματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή τους Περιστεριώτες είναι αυτά του Σπύρου Ρισβάνη και του Δημήτρη Γιαννούλη.

Στην περίπτωση του διεθνή πλέον κεντρικού αμυντικού (ως επιστέγασμα της εκπληκτικής του σεζόν), ο Ατρόμητος έχει καταθέσει την πρότασή του σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες (χρονική διάρκεια, ρήτρα, μπόνους κλπ.) και πλέον η απομένει η απάντηση του παίκτη που αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ζητώντας – απολύτως φυσιολογικά – χρόνο για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Αν, τελικά, για τον οποιοδήποτε λόγο δεν επιτευχθεί το deal, ο Ατρόμητος θα πάρει κανονικά τα λεφτά της ρήτρας από την πώληση του Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, στο θέμα που αφορά το μέλλον του πρώτου σε ασίστ στο πρωτάθλημα που πέρασε, Δημήτρη Γιαννούλη, η πλάστιγγα αυτή τη στιγμή γέρνει προς την παραμονή του παίκτη στο Περιστέρι. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και φαίνεται ότι τελικά θα ισχύσουν τα συμφωνηθέντα από το προηγούμενο καλοκαίρι, αφού θεωρείται προτιμότερο να αγωνιστεί και φέτος ως βασικός.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x