Stoiximan Super League

Σε προχωρημένες επαφές με Βέρα και Ίσις ο ΟΦΗ

Δύο από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ ως παίκτες, βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Κρητικούς για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Παπαδόπουλο

Σε δύο παλιούς γνώριμους στρέφονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ, για την αντικατάσταση του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Οι Κρητικοί ακολουθούν την ίδια συνταγή, με δύο παίκτες που έχουν μεγαλουργήσει στο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χάιμε Βέρα για τη θέση του προπονητή και βοηθό τον Αλεσάντρο Ίσις.

Οι δύο προπονητές έχουν συνδεθεί ως ποδοσφαιριστές με τη χρυσή εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ στο σύλλογο και διατηρούν άριστες σχέσεις με τους διοικούντες της ομάδας. Μάλιστα, είχαν ταξιδέψει στο Ηράκλειο από τη Χιλή πριν ένα χρόνο, για το φιλικό που είχε διοργανωθεί προς τιμήν του Ολλανδού.

Μοναδικό εμπόδιο στη συνεργασία μπαίνει το συμβόλαιό τους με την Κουρικό Ουνίδο, που τους δεσμεύει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Οι αντιδράσεις από τους οπαδούς του συλλόγου της Χιλής είναι έντονες, ενώ σήμερα, στις 8μ.μ. αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας για να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα.

Σε περίπτωση που δεν φτάσουν σε συμφωνία, οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα στραφούν στην ξένη αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε κρούση στον Έρβιν Κούμαν αλλά δεν προχώρησε, λόγω της συνεργασίας του με τη Φενερμπαχτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x