Stoiximan Super League

Σε… ρυθμούς Λεβαδειακού η Ξάνθη

Το πλάνο που θα ακολουθήσουν στο ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό δούλεψαν στη σημερινή προπόνηση ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε σήμερα (17/10) το πρωί η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας συγκεντρώθηκαν στις 10:00 στα γήπεδα του προπονητηρίου και δούλεψαν σε τομείς της τακτικής και των τελειωμάτων φάσεων.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στους ποδοσφαιριστές, πάνω σε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα ακολουθηθεί στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Στην προετοιμασία της ομάδας ενσωματώθηκαν οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Οκάν Σουλεϊμάν και Δημήτρης Μελιόπουλος, ενώ στην Ξάνθη επιστρέφουν σήμερα και οι Καμαρά – Κίκε και από την Πέμπτη θα τεθούν στη διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Μαυριτανός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Ράσταβατς για το επόμενο ματς, καθώς είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική μετά τις τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x