Champions League

«Σεντονάτος» μάγκας ο ΑΠΟΕΛ!

Τεράστιο βήμα πρόκρισης με ηγέτη τον Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι πέρασαν 2-1 από την Δανία και την έδρα της Μίντιλαντ και κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο για τα play-off.

Με μισή-πρόκριση στις βαλίτσες του έφυγε ο ΑΠΟΕΛ από την Δανία. Οι Κύπριοι πήραν μεγάλη νίκη 2-1 κόντρα στην Μίντιλαντ και πλέον όλα εξαρτώνται απ’ τα πόδια τους ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στην έδρα τους.

Οι «γαλοζοκίτρινοι» άντεξαν στην πίεση που δέχτηκαν από τους γηπεδούχους και πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή στο 30’. Οι Δανοί ξαφνιάστηκαν, ο ΑΠΟΕΛ έμεινε απόλυτα συγκεντρωμένος στο πλάνο του και τρία λεπτά αργότερα «καθάρισε» το ματς με τον Αργεντινό να τελειώνει με σουτ μια γρήγορη αντεπίθεση. Στο φινάλε η Μίντιλαντ κατάφερε να μειώσει με τον Πόουλσεν (88’) και τόνωσε κάπως τις ελπίδες της για πρόκριση.





Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, η Σπάρτα Πράγας πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον γύρο των play-off έπειτα από το 2-2 στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. «Καθάρισε» απ’ το πρώτο ματς η Σκεντερμπέου, που πέρασε με σκορ 2-0 από την Μολδαβία και την έδρα της Μιλσάμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x