Champions League

«Σεντόνι» για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ των Σίλντενφελντ και Μασάντο!

Δραματική πρόκριση στους ομίλους του Champions League μέσα στην έδρα της Σάλτσμπουργκ πανηγύρισε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ των Σίλντενφελντ και Μασάντο, επικρατώντας 2-1 στη διαδικασία της παράτασης.

Με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ των Γκόρντον Σίλντενφελντ και Πάουλο Μασάντο να προκρίνονται με δραματικό τρόπο στην παράταση επί της Σάλτσμπουργκ μέσα στην Αυστρία (2-1) ολοκληρώθηκε το παζλ των ομάδων που θα στελεχώσουν το Champions League της νέας περιόδου.

Οι Κροάτες αν και βρέθηκαν πολύ νωρίς να κυνηγούν, αφού στο 22’ ο Λατζάρο, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, το πάλεψαν μέχρι τέλους και τελικά δικαιώθηκαν. Συγκεκριμένα, στο 87’ και ενώ ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίλντενφελντ είχε περάσει στο 83’ εντός γηπέδου, ο Φερνάντες εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-ασίστ του κεντρικού αμυντικού και ισοφάρισε το ματς, αλλά και το σκορ του πρώτου αγώνα στην Κροατία.

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι Κροάτες μπήκαν και στη διαδικασία της παράτασης και πολύ γρήγορα, στο 95’, ο Σουντανί έκανε το 2-1, χαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του. Από πλευράς Κροατών, ο Μασάντο ήταν στον πάγκο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x