Ιταλία

Σεφτσένκο: «Η Ίντερ το φαβορί, αλλά…»

Προβάδισμα στους «νερατζούρι» έδωσε για το σημερινό παιχνίδι με την Μίλαν, ο παλαίμαχος άσος των «ροσονέρι», ο οποίος μίλησε και για τους προπονητές των δύο ομάδων.

Ως το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ Μίλαν και Ίντερ, έχρισε τους «νερατζούρι» ο Αντρέι Σεφτσένκο, ο οποίος όμως άφησε και ένα… παράθυρο ανοικτό.

«Η Ίντερ είναι το φαβορί, ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι το ντέρμπι αποτελεί μία ξεχωριστή ενότητα, στην οποία μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλά είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα συμβεί», δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport» ο παλαίμαχος στράικερ, ο οποίος έχει φάει με το… κουτάλι τέτοιους αγώνες.

Μάλιστα θέλησε να εξηγήσει το σκεπτικό του, αναφερόμενος και στους τεχνικούς των δύο αντιπάλων. «Η Ίντερ έχει εξελιχθεί περισσότερο ως ομάδα. Ο Κόντε ήρθε με ένα σχέδιο, αλλά τα θεμέλια βρίσκονταν ήδη εκεί. Διαφορετικά δεν θα την επέλεγε. Έχει κερδίσει όπου κι αν έχει πάει. Υπάρχει μία ισχυρή βάση στο κλαμπ, το οποίο επίσης υπέγραψε τους παίκτες που εκείνος ζήτησε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεφτσένκο.

Από την άλλη, κατέθεσε την άποψη του και για τον νέο προπονητή της πρώην ομάδας του. «Ο Μάρκο Τσιαμπάολο δουλεύει για ένα μεγάλο κλαμπ πλέον και αυτό σημαίνει διαφορετικούς στόχους σε σχέση με αυτούς που είχε όταν βρισκόταν στην Σαμπντόρια. Θα είναι μία διαφορετική εμπειρία γι’ αυτόν, καθώς ποτέ δεν γίνεται να ξεχάσεις το πρώτο σου ντέρμπι», τόνισε ο τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x