Stoiximan Super League

«Σειρήνες» από MLS και όχι μόνο για Σιμόες

Το μέλλον του Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι του 2019 μόνο βέβαιο δεν είναι και οι ενδιαφερόμενοι εξετάζουν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού χαφ.

Όσο το μέλλον του Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ θα είναι αμφίβολο μετά το καλοκαίρι του 2019, αφού οι δύο πλευρές δεν μπορούν να συμφωνήσουν για τους όρους πιθανής ανανέωσής τους, τόσο τα σενάρια και οι πληροφορίες για το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα αυξάνονται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportime» για τον Πορτογάλο αμυντικό χαφ, που μπορεί από τον Ιανουάριο να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει χωρίς η ΑΕΚ να διεκδικήσει αποζημίωση, την περίπτωσή του έχει πάντα στα υπ’ όψιν της η Μπέτις του Κίκε Σετιέν με τους Ανδαλουσιανούς να γνωρίζουν τον παίκτη από το 2016, όταν είχε εισηγηθεί την απόκτησή του ο Γκουστάβο Πογέτ.

Επιπλέον, όμως, νέα σενάρια φέρνουν στο προσκήνιο και ομάδες του MLS που αρχίζουν και ανοίγονται δυνατά και στην ευρωπαϊκή αγορά και παρά την ύπαρξη του salary cap, ο Σιμόες είναι μια περίπτωση που ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις λίστες ομάδων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ καταλήγει, τονίζοντας ότι για τον 29χρονο αμυντικό χαφ, προτεραιότητα είναι η ΑΕΚ και η Ελλάδα, αφού έχει προσαρμοστεί στη ζωή στη χώρα μας και πλέον έχει και οικογένεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x