Ισπανία

Σειρήνες από Αγγλία και Γερμανία για τον Μάρκος Γιορέντε

Το μέλλον της καριέρας του πρέπει να κοιτάξει ο Μάρκος Γιορέντε αφού όπως και ο ίδιος γνωρίζει δεν υπολογίζεται από την Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν.

Μετά την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάρκος Γιορέντε είναι φευγάτος από την «Βασίλισσα», καθώς ο Γάλλος προπονητής, δεν το εμπιστεύεται. Μάλιστα, ο «Ζιζού» έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα να ηχούν σειρήνες από Αγγλία και Γερμανία για λογαριασμό του.

Αρχικά, ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε δείξει η Τσέλσι η οποία όμως λόγω της τιμωρίας με απαγόρευση μεταγραφών που της επιβλήθηκε, δεν θα μπορέσει να διαπραγματευτεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS», στο «κόλπο» μπήκαν η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου Ισπανού για να διευρύνουν τις λύσεις τους στον χώρο του κέντρου.

Πάντως, ενδιαφέρον για τον Γιορέντε, που έχει ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δείξει η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ο παίκτης δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ισπανίας.

Ο Γιορέντε που έχει συμβόλαιο με τους «μερένχες» μέχρι το 2021 ή θα δοθεί δανεικός και μετέπειτα θα ανανεώσει με την Ρεάλ Μαδρίτης, ή θα πουληθεί το καλοκαίρι. Η δεύτερη εκδοχή έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, αφού και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον γι τον νεαρό μέσο.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x