Europa League

Σεξιστική επίθεση Τζίτζι Μπεκάλι: «Δεν έχουν θέση οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο»

Σεξιστική επίθεση κατά της προέδρου της Χαποέλ Μπερ Σεβά, Αλόνα Μπαρκάτ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο -γνωστός για τις ρατσιστικές απόψεις του- πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου Τζίτζι Μπεκάλι επιτέθηκε χρησιμοποιώντας σεξιστικές εκφράσεις στην πρόεδρο της Χαποέλ Μπερ Σεβά, Αλόνα Μπαρκάτ, πριν τον αποψινό αγώνα των δύο ομάδων στο Europa League.

«Δεν ανταγωνίζομαι με γυναίκες, τις αγνοώ. Νομίζω πως οι γυναίκες δεν πρέπει να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αν η Αλόνα έρθει στην ρεβάνς, θα την σεβαστώ, θα της δείξω την εκτίμησή μου, αλλά δεν θα μιλήσω μαζί της για ποδόσφαιρο», δήλωσε ο 59χρονος Ρουμάνος.

Ο Μπεκάλι έχει καταφερθεί ξανά στο παρελθόν με ρατσιστικές εκφράσεις κατά των γυναικών καθώς έχει πει πως είναι χρήσιμες μόνο για να γεννούν παιδιά.

Η Αλόνα Μπαρκάτ αγόρασε την Χαποέλ Μπερ Σεβά το 2007 όταν βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ. Από τότε έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ισραήλ, 2 κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ και 1 Λιγκ Καπ. Την περυσινή σεζόν έφτασε μέχρι τους 32 του Europa League, ενώ είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Φέτος βρίσκεται πάλι στους ομίλους του Europa League και έχει στο ρόστερ της τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα Ισαάκ Κουένκα και τους γνωστούς μας από το πέρασμα τους από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Μιγκέλ Βίτορ και Τόμας Πέκχαρτ.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x