Stoiximan Super League

Σέλουκ: «Ο Τουρέ ζήτησε να φύγει, δεν είχε τη στήριξη που περίμενε»

Επιθυμία του Γιάγια Τουρέ ήταν η λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και το ζήτησε προσωπικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο Γιάγια Τουρέ αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν για τον Ολυμπιακό, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, Ντμίτρι Σέλουκ μίλησε στην ιστοσελίδα sport24.ru και εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο» των δύο πλευρών, δίνοντας και κάποιες διευκρινήσεις επί του… οικονομικού.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε προσωπικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λυθεί το συμβόλαιό του, αναφέροντας, επίσης, ότι δεν είχε την στήριξη όλων των ανθρώπων του συλλόγου, κάτι το οποίο δεν περίμενε. Τέλος, μίλησε και για το μέλλον του πελάτη του, ο οποίος είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα, ώστε κάποιοι απρόσεκτοι δημοσιογράφοι να μην διαστρεβλώνουν τα γεγονότα. Ο Γιάγια δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ’ ότι προέβλεπαν οι τρεις μήνες, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος που έμεινε στον Ολυμπιακό. Επιπλέον για τις 11 μέρες του Δεκεμβρίου δεν πήρε τίποτα από τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πως δεν επέστρεψε για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσει πραγματικά το κλαμπ με διάφορους τρόπους» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πολλά απ’ όσα περιμέναμε δεν ήταν έτσι όπως τα θέλαμε. Αυτό προκάλεσε την απογοήτευση του Γιάγια, που ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Γιάγια δεν είχε τη στήριξη όλων των ανθρώπων του συλλόγου και αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Γι’ αυτό και ζήτησε να τερματιστεί η σύμβαση. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό. Ίσως, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οι δρόμοι τους να συναντηθούν ξανά. Ο Γιάγια θα θυμάται για πάντα την υποδοχή των οπαδών, τους οποίους θα σέβεται για πάντα».

Αναφερόμενος στο μέλλον του Τουρέ, ο Ντμίτρι Σέλουκ, τόνισε: «Θεωρητικά, μπορεί να έρθει και στη Ρωσία. Δεν απορρίπτει καμία ομάδα. Είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής, που έχει κατακτήσει τα πάντα. Ο Μουρίνιο αρέσκεται να δείχνει με τα τρία δάχτυλα ότι κέρδισε τρεις φορές την Premier League, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Τουρέ και αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Τον Ιανουάριο που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος, θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Ο Γιάγια είναι ανοιχτός σε προτάσεις και νομίζω πως πολλοί θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον όχι μόνο για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για έναν άνθρωπο, που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x