Πορτογαλία

Σεμέδο για τη φυλάκισή του: «Έκλαιγα πολλές νύχτες στο κελί μου»

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ρίο Άβε, Ρούμπεν Σεμέδο, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε και το διάστημα που ήταν φυλακισμένος.

Το 2018, όταν ανήκε στο δυναμικό της Βιγιαρεάλ, ο Ρούμπεν Σεμέδο πέρασε 5 μήνες στη φυλακή κατηγορούμενος για διάφορα αδικήματα, όπως η απόπειρα δολοφονίας, η παραμονή κατοχή όπλων, οι εκβιασμοί και η ληστεία. Ο Πορτογάλος αμυντικός, που πλέον αγωνίζεται στη Ρίο Άβε, μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία του στην A Bola και ανέφερε ότι βίωσε δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν Σεμέδο:
- Για τις στιγμές που βίωσε στη φυλακή: «Οι δύο πρώτοι μήνες στη φυλακή δεν περνούσαν με τίποτα, επειδή δεν είχα κανένα νέο από τον έξω κόσμο. Η μητέρα μου επέλεξε τους δικηγόρους και αργότερα καταλάβαμε ότι δεν ήταν οι καλύτεροι. Πολλές νύχτες έκλαιγα στο κελί μου, αλλά δεν το έκανα ποτέ μπροστά σε άλλους. Επίσης, πολλές νύχτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν μόνο το παιδί μου και το πόσο υποφέρει η οικογένειά μου. Σκεφτόμουν πόσο πολύ αξίζουν οι στιγμές που περνάς με την οικογένειά σου και πως είναι λάθος να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό σου και ακολουθείτε μονοπάτια που δεν οδηγούν πουθενά. Υπέφερα και έκλαψα πολύ».

- Για το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του: «Ναι το σκέφτηκα. Στην αρχή άκουσα τη συμβουλή των δικηγόρων μου και πίστεψα ότι σε μία-δύο εβδομάδες θα έχουν λυθεί όλα. Μετά το δεύτερο μήνα όμως συνειδητοποίησα που βρισκόμουν και θεώρησα ότι ήταν ρίσκο να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x