Champions League

Σεμέδο: «Κάναμε λιγότερα λάθη και πήραμε την πρόκριση»

Στην καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού απέδωσε τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση επί της Μπασάσεχιρ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ και σκόρερ του πρώτου τέρματος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι ευτυχία να σκοράρει, «αποθέωσε» το συμπατριώτη του, Ζοσέ Σα, για τις επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο και αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, άλλα για όλη την ομάδα, παίξαμε όλοι καλά και πήραμε την πρόκριση. Νομίζω πως κάναμε λιγότερα λάθη και όλοι μαζί κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν θέλω να πάρω την ευθύνη της πρόκρισης, αλλά είμαι χαρούμενος που σκόραρα μέσα στο ‘σπίτι’μας και πρέπει πάντα να είναι έτσι».

Για τον Σα: «Σε όλα τα παιχνίδια παίζει εξαιρετικά, είναι παγκόσμιας κλάσης, θέλει να νικά και ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια».

Για τις στημένες φάσεις: «Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να δουλεύουν στις στημένες φάσεις. Έτσι κάνουμε και εμείς, έχουμε καλούς εκτελεστές και εκμεταλλευόμαστε όσο μπορούμε τις στημένες φάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x