Stoiximan Super League

Σενάρια από τη Γαλλία για Βαλτέρ και Μπενζιά για Ολυμπιακό

Το όνομα του Ρεμί Βαλτέρ έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αφού γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων». Σενάρια και για Μπενζιά.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναζήτηση χαφ και ακόμα ένα όνομα προστίθεται στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων», αυτό του Ρεμί Βαλτέρ.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο 24χρονος χαφ που έχει περάσει από Νις και Τρουά βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών και μάλιστα αποτελεί επιλογή του ίδιου του Μαρτίνς που έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του.

Επιπλέον, η γαλλική Equipe φέρνει στο προσκήνιο και το όνομα του Γιασίν Μπενζιά το οποίο συνδέει με τους ερυθρόλευκους.

Ο παίκτης, που ανήκει στη Λιλ, φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό για τη θέση του μεσοεπιθετικού που υπάρχει κενό μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν την απόκτηση του είτε με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή.

Ο Μπενζιά γεννήθηκε στο Σεντ Ομέν λεζ Ελμπέφ και ξεκίνησε στις ακαδημίες της Λιόν. Το 2015 πήγε στη Λιλ αντί 1.000.000 ευρώ ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ως συμπαίκτης του Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x