Stoiximan Super League

Σενάρια για εμπλοκή Κινέζων στον Άρη

Η έλευση 14 εκπροσώπων κορυφαίων βιομηχανικών και επενδυτικών ομίλων της Κίνας, έπειτα από σχετική πρόσκληση του ισχυρού άνδρα του Άρη, δημιουργεί σκέψεις για πιθανή εμπλοκή τους στους Θεσσαλονικείς.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από χθες 14 εκπρόσωποι βιομηχανικών και επενδυτικών όμιλοι της Κίνας, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανθρώπους κορυφαίων εταιρειών της ασιατικής χώρας, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του διεθνούς οργανωνισμού «Helllenic Trade Council» (HETCO), του οποίου ηγείται η αδερφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ειρήνη.

Το HETCO, λοιπόν, διοργανώνει επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πολυμελούς αντιπροσωπείας Κινέζων επιχειρηματιών από την περιοχή της Ντονγκ Γκουάν, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της γεωργίας, της βαριάς βιομηχανίας, του χονδρικού εμπορίου, του τουρισμού, του real estate και των κατασκευών.

Η επίσκεψη θα είναι διήμερη και εκτός των συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν οι Κινέζοι επενδυτές με εκπροσώπους φορέων της πόλης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν προγραμματίσει συνάντηση και με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η κινέζικη αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, θα τους παρουσιαστεί το πλάνο ανακαίνισης του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνολικά ο στρατηγικός σχεδιασμός από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ που θα λειτουργήσει για την προώθηση του brand «Άρης» στην κινέζικη αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x