Stoiximan Super League

Σενάρια για «σφήνα» της Λεόν στην υπόθεση Ντίας!

Ακόμα περισσότερο περιπλέκουν το θέμα Ντίας για την ΑΕΚ οι Μεξικανοί. Ενώ η «Ένωση» περιμένει την ελευθέρας του παίκτη, δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον και από δεύτερη ομάδα της χώρας.

Σε σίριαλ που εντείνει ακόμα περισσότερο τον εκνευρισμό του κόσμου της εξελίσσεται για την ΑΕΚ η υπόθεση Ντίας.

Παρόλο που χθες φερόταν να έχει διαβεβαιώσεις από τους εκπροσώπους του Αργεντινού ότι βρέθηκε σημείο τομής με την Τζοχόρ, η «Ένωση» δεν έχει ενημερωθεί ακόμα ότι ο Αργεντινός πήρε την ελευθέρας του.

Και σαν να μη φτάνει αυτή η βασανιστική αναμονή, από το Μεξικό περιπλέκουν ακόμα περισσότερο το θέμα. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «am.com.mx», ενδιαφέρον για τον Ντίας (μετά την Τιχουάνα) έχει δείξει και η Λεόν.

Όπως αναφέρεται, ο 26χρονος επιθετικός αρέσει στον Χαβιέρ Τορέντε (σ.σ. τεχνικός διευθυντής του συλλόγου) και υπάρχουν πιθανότητες να πάει στην ΑΕΚ ή δυο άλλες ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό για τους «κιτρινόμαυρους» ωστόσο είναι ότι την ώρα που εκείνοι έχουν ξεπεράσει ήδη τα όρια της υπομονής τους, σημειώνεται ότι ο παίκτης θα μελετήσει τις προτάσεις που έχει και «τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το μέλλον του».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x