Αγγλία

Σενάρια για Τσέλσι-Λεβαντόφσκι

Όλα δείχνουν πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκι θέλει να αποχωρήσει από το Μόναχο στο τέλος της σεζόν με προορισμό τη Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα το Λονδίνο.

Νέες προκλήσεις σε ένα ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τη Πρέμιερ Λιγκ θέλει σύμφωνα με τον μάνατζερ του Πίνι Ζάχαβι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκι. Και με αφορμή τις καλές σχέσεις του Ζάχαβι με το αφεντικό της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς τα σενάρια ότι ο Πολωνός θα γίνει κάτοικος Λονδίνου στο τέλος της σεζόν πληθαίνουν.

«Πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν για τη περίπτωση του «Λέβα» και αγγλικές. Η Τσέλσι όμως θα έχει το προβάδισμα σε σχέση με τις δυο ομάδες του Μάνστεστερ».

Πάρα ότι σε λίγο καιρό γίνετε 30 ετών οι «μπλε» ενδιαφέρονται για τον ίδιο, αφού κάνεις από τους Ζιρού, Μοράτα η Μπατσουαγί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο επίπεδό του Πολωνού στη θέση του σέντερ φορ.

Επιπλέον, ο Ισραηλινός μάνατζερ ήταν το κλειδί για να αγοράσει την αγγλική ομάδα ο Αμπράμοβιτς το 2003 άλλα πέρα από αυτό είχε μεγάλη επιρροή στην άφιξη των παικτών κατά τα πρώτα χρόνια του Ρώσου ιδιοκτήτη.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x