Stoiximan Super League

Σενάριο για Ηρακλή και Άρη στη Super League!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυριάκου Θωμαΐδη είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στη Super League ο Ηρακλής και ο Άρης και να μείνουν εκτός Λεβαδειακός και Κέρκυρα.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστούν Ηρακλής και Άρης στη Super League τη νέα σεζόν, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον «Metropolis».

Ο «Γηραιός» περιμένει με αγωνία την απόφαση (αναμένεται να βγει σήμερα) του Διαιτητικού Δικαστηρίου για να μάθει οριστικά σε ποια κατηγορία θα πάρει μέρος στη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ φαίνεται ότι οι «κίτρινοι» θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία για να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία.

Ο λόγος; Είναι εξαιρετικά αμφίβολο το να ανάψει το «πράσινο φως» η ΕΕΑ στην Κέρκυρα για παρουσία στην Super League! Οι «Φαίακες» αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μετοχική τους σύνθεση και πάλι και πιθανόν να τους κοστίσει την συμμετοχή του στη Super League, όπως είχε συμβεί πριν δύο χρόνια. Αν η ΕΕΑ δεν χορηγήσει πιστοποιητικό στην Κέρκυρα, τότε θα ευνοηθεί ο Άρης που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Football League τη σεζόν 2016-17.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x