Stoiximan Super League

Σένκεφελντ: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά, όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς - Θα μας βοηθήσει ο Αγιούμπ»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ εξήγησε τη… συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ότι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Γιασίν Αγιούμπ και έστρεψε την προσοχή του στα επόμενα ματς.

Από τους διακριθέντες για μια ακόμα φορά ο Μπαρτ Σένκφελεντ, με τον Ολλανδό αμυντικό να σκοράρει στο 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου και να επισημαίνει σε δηλώσεις του σε συνδρομητικό κανάλι πως όλα είναι προϊόν δουλειάς και πίστης!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σενκεφελντ στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη και το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και χαρούμενος για την βοήθειά μου σ’ αυτή. Παίξαμε καλά, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πάρα πολύ καλά. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάζουμε τα επόμενα ματς. Για το δικό μου γκολ δεν έχω να πω πολλά. Ας παίρνω και καλύτερες πάσες στα επόμενα ματς!».

Για την βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού:
«Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς και της πίστης που έχουμε όλοι μας πάνω σ’ αυτή. Δεν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ψάχνουμε όλοι οι παίκτες το καλύτερο αναζητώντας τη βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια. Εκεί έχουμε την προσοχή μας».

Για τον Αγιούμπ: «Ο Αγιούμπ είναι πολύ καλός παίκτης και είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει την ομάδα. Μίλησε μαζί μου και του είπα πολλά πράγματα γύρω από την ομάδα. Θα τον βοηθήσω να προσαρμοστεί κι εύχομαι όλα να πάνε καλά...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x