Γαλλία

Εκανε φασαρία στα γραφεία της Νις ο Σερί

Τις φωνές στη διοίκηση της Νις έβαλε ο Ζαν Σερί, καθώς κρίνει πως αυτή είναι που ευθύνεται για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Τελευταία στιγμή δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ζαν Σερί στην Μπαρτσελόνα, κάτι που οδήγησε τον Γάλλο μέσο να ξεσπάσει την οργή του στα γραφεία της Νις.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην “Mundo Deportivo” πως: «Πήγα στα γραφεία του συλλόγου και η διοίκηση δε μου ανέφερε τίποτα για το “ναυάγιο” της μεταγραφής. Μια μέρα μετά, έμαθα μέσω των ειδήσεων πως η μεταγραφή μου τελικά δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί».

Συνέχισε, λέγοντας πως: «Έτρεξα κατευθείαν στα γραφεία της διοίκησης και έβαλα τις φωνές. Δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν με τίποτα, δεν μπορούσαν καν να με αντικρίσουν κατάματα»!

Πιθανολογείται πως οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, με το γαλλικό κλαμπ να ζητά τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για τξην παραχώρηση του παίκτη.

Παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, ο Σερί εξακολουθεί να διατηρεί τις ελπίδες του πως οι δύο σύλλογοι θα βρουν μια κοινή γραμμή «πλεύσης» για τη συμφωνία της μεταγραφής του.

Συγκεκριμένα, είπε ότι: «Θέλω να πιστεύω πως οι δύο ομάδες τελικά θα συμφωνήσουν και πως θα καταφέρω να αγωνιστώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα αυτή μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x