Δύσκολη αποστολή θα έχει η Μπέτις στον όμιλο του Europa League απέναντι σε Μίλαν και Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Κίκε Σετιέν.

«Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Μίλαν εντυπωσιάζει, με την ιστορία της και τα ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει και για εμάς θα αποτελέσει ένα κίνητρο. Την έχουμε αντιμετωπίσει σε ματς προετοιμασίας και τους είχαμε δυσκολέψει», δήλωσε αρχικά ο Κίκε Σετιέν και πρόσθεσε για τον Ολυμπιακό:

«Για τον Ολυμπιακό γνωρίζουμε λιγότερα πράγματα, αλλά είναι μία ιστορική ευρωπαϊκή ομάδα που αγωνίζεται είτε στο Champions League, είτε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διαθέτει ένα γήπεδο που βάζει μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Θα είναι ωραία να παίξουμε εκεί. Όμως, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να περάσουμε τη Μίλαν ή τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε τη δυσκολία. Ελπίζω να καταφέρουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ