Europa League

Σετιέν: «Να σιγουρέψουμε την πρόκριση με νίκη κόντρα στη Μίλαν»

Για το καθοριστικό παιχνίδι της Μπέτις κόντρα στη Μίλαν, μίλησε ο προπονητής των Ισπανών, Κίκε Σετιέν, τονίζοντας ότι αυτό που θέλει είναι μια νίκη που θα τους δώσει συνέχεια στο Europa League.

Για το σημαντικό αυριανό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Μίλαν για τους ομίλους του UEFA Europa League, μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπέτις, Κικε Σετιέν.

O τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού τόνισε ότι η Μπέτις θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση με μία νίκη κόντρα στους Ιταλούς, ανάλογα πάντα και με το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη Ντουντελάνζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίκε Σετιέν:

Για τον τραυματισμό του Ιγκουαΐν: «Ποτέ δεν γνωρίζεις ακριβώς πώς επηρεάζει η απώλειά του. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, το ότι δεν παίζει μπορεί να είναι σημαντικό, δεν ξέρω αν θα είναι καθοριστικό. Αλλά αυτές οι συνθήκες δίνουν πάντα την ευκαιρία σε άλλους που δεν έχουν τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο να δείξουν τι μπορούν να δώσουν, όπως ο Κουτρόνε, ο οποίος είναι επίσης ένας σπουδαίος παίκτης».

Για το ροτέισον της Μπαρτσελόνα: «Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι έχουμε ακόμα έναν σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουμε την πρόκριση αυτή τη στιγμή με μια νίκη και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα έρθει. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι κουρασμένοι και θα αποφασίσουμε αν θα δώσουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης σε μερικούς ή θα παίξουν».

Για την πρόκριση: «Είμαστε πολύ καλά, οι βαθμοί αυτοί μας δίνουν μια σημαντική υποστήριξη για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με περισσότερη ηρεμία. Ακόμα και η πιθανότητα ισοπαλίας δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα για την πρόκριση. Μια νίκη θα μας έδινε ουσιαστικά την πρόκριση ανάλογα με το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον αγώνα που κάναμε εκεί, με την ίδια σοβαρότητα, με ισορροπία κατά την άμυνα και επίθεση και να δούμε αν μπορούμε να τον κερδίσουμε ».

Για το γιουχάρισμα κόντρα στη Θέλτα: «Είναι αλήθεια ότι ακούγονται σφυρίγματα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να απομονώσουμε τους εαυτούς μας, ειδικά τους παίκτες που πρέπει να προσπαθήσουμε να μην τους επηρεάσουν και η απόδοσή τους να παραμένει στο μέγιστο ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να αποδεχτείς την απογοήτευση ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να μην επηρεαστούμε και να πιστέψουμε στα πράγματα που κάνουμε και να περιμένουμε μέχρι να αλλάξει η κατάσταση και ακούσουμε το χειροκρότημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x