Champions League

Σέζνι: «Τεράστια η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ένα αποτέλεσμα τεράστιας σημασίας χαρακτήρισε τη νίκη της Γιουβέντους επί του Ολυμπιακού με 0-2 στο γήπεδο Καραϊσκάκης ο τερματοφύλακας των Ιταλών, Βόιτσεχ Σέζνι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσωπική του εμφάνιση και την συνεισφορά του στην επικράτηση της Γιουβέντους επί του Ολυμπιακού με 2-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκης δήλωσε ο Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Πολώνος κίπερ χαρακτήρισε τεράστιας σημασίας τη νίκη της Βέκια Σινιόρα καθώς με αυτό τον τρόπο η Ιταλική ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στην φάση νοκ άουτ ενώ εξέφρασε την επιθυμία του η κλήρωση να φέρει στο δρόμο των πρωταθλητών Ιταλίας μία ομάδα από την Αγγλία.

Αναλυτικά όσα είπε για:

-τη νίκη και τη συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό:«Όποτε έχω την ευκαιρία να παίξω, είμαι ήρεμος και ενθουσιασμένος για αυτό. Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στο χθεσινό παιχνίδι της Αθήνας, σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Χθες πετύχαμε μία τεράστια νίκη που μας επέτρεψε να βρεθούμε στην επόμενη φάση του Champions League».

-τις δύο προσωπικές επεμβάσεις που πραγματοποίησε:
«Η πρώτη μου επέμβαση στην κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς ήταν περισσότερο ενστικτώδης και σε ένα σημείο τυχερή. Στη δεύτερη στο τετ α τετ του Μάριν έπρεπε να φύγω από τη γραμμή του τέρματος, να πέσω χαμηλά και ευτυχώς όλα δούλεψαν στην εντέλεια. Ήταν πιο δύσκολη επέμβαση και είμαι χαρούμενος για αυτό».

-την προτίμησή του ενόψει της επόμενης φάσης:
«Είμαστε μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη και δεν φοβόμαστε κανέναν. Ελπίζω να κληρωθούμε με μία αγγλική ομάδα. Θα ήθελα να κάνουμε μία μεγάλη νίκη σε ένα παιχνίδι στην Αγγλία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x