Stoiximan Super League

«Σφήνα Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Λάριν στη Μπεσίκτας»

Τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει μπει «σφήνα» στην απόκτηση του Κάιλ Λάριν από την Μπεσίκτας.

Και ξαφνικά, τουρκικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Κάιλ Λάριν, ο οποίος είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Μπεσίκτας.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αρκετά ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα τα οποία αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στην τελική ευθεία της μεταγραφής του Αμερικανού επιθετικού. Ο Λάριν έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις από την Μπεσίκτας, έχει φωτογραφηθεί με τη φανέλα της αλλά, την τελευταία στιγμή διαπιστώθηκε ότι η Ορλάντο Σίτι, στην οποία αγωνιζόταν ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιο του.

inner

Στο σημείο αυτό εμπλέκουν τον Ολυμπιακό. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ελληνικό μέσο Nova Sports Radio (!!!) υποστηρίζει ότι η αμερικανική ομάδα έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για την μεταγραφή του παίκτη.

Προφανώς, τα δημοσιεύματα αυτά προκαλούν εύλογα ερωτήματα για μια υπόθεση που φαίνεται αρκετά μπερδεμένη... Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν προκύπτει όχι πρόταση για την απόκτησή του Λάριν αλλά ούτε και «ενδιαφέρον».

Άλλο ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να προσθέσουμε είναι πως η ενέργεια της Ορλάντο Σίτι να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του παίκτη είναι κάτι που πλέον δεν επιτρέπεται από τη FIFA και δεν αναγνωρίζεται.

Στα δημοσιεύματα φιλοξενούνται και δηλώσεις εκπροσώπων της τουρκικής ομάδας που τονίζουν ότι είναι αποφασισμένοι να κινήσουν τις διαδικασίες για να αποδείξουν ότι έχει ισχύ η κίνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x