Stoiximan Super League

«Σφραγίζει» τα πλέι οφ ο Άρης

Τη νίκη με την οποία θα κλείσει θέση οριστικά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ψάχνει απόψε ο Άρης στη Λαμία, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για την 6η προνομιούχο θέση.

Καθοριστικό είναι το αποψινό παιχνίδι του Άρη στη Λαμία, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:00, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα «σφραγίσουν» τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, όπου βρίσκονται ήδη ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Η αποστολή για τους «κίτρινους» δεν θα είναι εύκολη, αφού και η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ακόμα μαθηματικές πιθανότητες για την 6η προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, από τη μεριά του, αναμένεται να παρατάξει με τη γνωστή συνταγή τον Άρη, έχοντας στη διάθεσή του και τον Ιντέγε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Βράνιες στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροζ, Δεληζήση, Βέλεθ και Κόρχουτ. Στον άξονα θα είναι ο Ματίγια και ο Σάσα, με τους Φετφατζίδη και Γκάμα στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λάρσον και Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιλιγγίρης, Σόουζα, Ντιγκινί, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Μπα, Τόνσο, Σούντγκρεν και Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x