Αγγλία

«Σίφουνας» η Σίτι! (video)

Δια περιπάτου προς την κατάκτηση ενός τροπαίου η Μαν. Σίτι! Οι «πολίτες» επικράτησαν 4-1 της Χαλ και πέρασαν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, όπως και οι Έβερτον («όργια» Ντεουλοφέου), Στόουκ (με Αφελάι).

Βρήκαμε τις τρεις, ψάχνουμε την άλλη μία (θα προκύψει από το Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ την Τετάρτη)!

Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Στόουκ επικράτησαν εύκολα των Χαλ, Μίνστλεσμπρο και Σέφιλντ Γουένσντεϊ αντίστοιχα και τσέκαραν το εισιτήριό τους για την τετράδα του Λιγκ Καπ Αγγλίας, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους.

Οι τρεις «μεγάλοι» της Πρέμιερ Λιγκ έδειξαν τη σοβαρότητα που επέβαλε η κατάσταση και έφτασαν άνετα στην πρόκριση. Στο Etihad, οι πολίτες άνοιξαν το σκορ στο 12' με τον Μπονί, κλείδωσαν τη νίκη με τον Κελέτσι στο 80', ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έδειξε πως παραμένει "καυτός", πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ φέτος, προτού ο Ρόμπερτσον των φιλοξενούμενων διαμορφώσει το τελικό 4-1.



Στο... άψε-σβήσε καθάρισε την Μίντσλεμπρο η Έβερτον! Με τον Ζεράρ Ντεουλοφέου να πετυχαίνει πολύ ωραίο γκολ στο 20' και να μοιράζει οκτώ λεπτά αργότερα για την -εξαιρετική- κεφαλιά του Λουκάκου, τα ζαχαρωτά έκαμψαν την αντίσταση της πάντα δυνατής Μπόρο (2-0) και πέρασαν εξίσου στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.



Δεν έδωσε περιθώρια η Στόουκ μέσα στο Μπριτάνια. Με τον Αφελάι να ανοίγει –με γκολάρα- το δρόμο και τον Μπάρντσλεϊ να κλειδώσει την πρόκριση, οι «πότερς» επικράτησαν 2-0 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και συνεχίζουν για το… κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x