Γ' Εθνική

Σίφουνας ο Ηρακλής, πλησιάζει την κορυφή

Αγρίεψε μετά τη γκέλα στον Λαγκαδά ο Ηρακλής! Με επιβλητική εμφάνιση έδειξε τη δύναμή του στον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής, Άρη Παλαιοχωρίου και με 3-1 ροκάνισε τη διαφορά από την κορυφή.

Ξέσπασε στον Άρη Παλαιοχωρίου μετά την ήττα στο Λαγκαδά ο Ηρακλής, στο εξ αναβολής ματς του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Γηραιός επιβλήθηκε 3-1 του πρωτοπόρου του ομίλου και ροκάνισε ξανά τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του Ηρακλή και με κεφαλιά του Κοττάκη προηγήθηκαν στο τέταρτο μόλις λεπτό του ματς, όμως η αντίδραση των «κυανόλευκων» ήταν άμεση.

Στο 12’ ο Ρόβας βρήκε και σε αυτό το ματς δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, με το έργο του Ηρακλή να γίνεται ευκολότερο μετά την αποβολή του τερματοφύλακα του Άρη, για ανατροπή εκτός περιοχύης.

Η αποβολή άνοιξε το δρόμο για την ισοφάριση, με τον Πτηνόπουλο να το καταφέρνει στο 35’.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Παλαιοχωρίου, όταν στο 66’ έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καρλόπουλου, με τον Ηρακλή να μη δυσκολεύεται να κάνει το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρόβα.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90' Ανδρεάκος), Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

Αρης Παλαιοχωρίου: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x