Σίγουρος ο Γιάννης Αλαφούζος για είσοδο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό.

Παρά την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, η πλευρά του νυν μεγαλομετόχου δεν δείχνει να ανησυχεί. Το αντίθετο ισχύει! Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανέφερε στους συνεργάτες του σε συνομιλία που είχαν τις τελευταίες ώρες ότι περιμένει τα πρώτα χρήματα από τον Ασιάτη.

«Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτήν τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία, που έχει κλείσει εδώ και καιρό, θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Θεωρεί μάλιστα ότι τις επόμενες ημέρες θα μπουν τα πρώτα χρήματα από τον Παϊρότζ στον σύλλογο (έναντι του αρχικού ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ) και πως τις προσεχείς ημέρες θα εισρεύσουν και τα υπόλοιπα (βάσει πλάνου θα καλύψει τα 10 εκατ. της ΑΜΚ) και πως με αυτόν τον τρόπο θα σφραγιστεί το deal.

Σε ό,τι αφορά την καθυστέρηση του Πιεμπονγκσάντ, ο κ. Αλαφούζος σχολιάζει: «Πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους».

Οι δύο τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία πρόσφατα και μέσω αυτής επιβεβαιώθηκαν οι προθέσεις του Ταϊλανδού για το θέμα της καταβολής των χρημάτων και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) θα έρθει στην Αθήνα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ