Αγγλία

Σίγουρος για την παραμονή του στη Λίβερπουλ ο Ρότζερς

Κάτι παραπάνω από σίγουρος για την παραμονή του στον πάγκο της Λίβερπουλ, μετά το ραντεβού που θα έχει με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, εμφανίστηκε ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.

Αν ρωτούσες τον Μπρένταν Ρότζερς για ποιο πράγμα θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να βάλει την υπογραφή του, αυτό θα ήταν η παραμονή του στη Λίβερπουλ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τους Τζον Χένρι και Τομ Βέρνερ, ιδιοκτήτες των «κόκκινων», βάζοντας κάτω τα δεδομένα της φετινής σεζόν και συζητώντας το μέλλον του συλλόγου.

Από το συγκεκριμένο ραντεβού λοιπόν, ο Ρότζερς εκτιμά ότι θα του ζητηθεί να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σημειώνοντας πως τη νέα αγωνιστική σεζόν θα εμφανιστεί βελτιωμένος.

«Ναι, ναι. 150% σίγουρος. Νομίζω πως εξελίσσεσαι σαν προπονητής. Σίγουρα οι εμπειρίες της φετινής σεζόν θα με κάνουν καλύτερο. Έχουμε γίνει ξεκάθαροι σχετικά με το πως θέλουμε να παίζουμε από τότε που ήρθα εδώ και προφανώς δεν δούλεψε όπως θα ήθελα τη φετινή σεζόν», δήλωσε αρχικά.

«Αλλά συνεχίζουμε, επαναλαμβάνω, θα γίνω καλύτερος προπονητής από τις εμπειρίες και ελπίζω τη νέα σεζόν να είμαστε πιο συνεπείς και να μπορέσουμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια απ' ότι έχουμε», προσέθεσε.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x