Ιταλία

Σικ: «Η Γιουβέντους με έκοψε στα ιατρικά»

Ο Πάτρικ Σικ αποκάλυψε πως βρέθηκε μια «ανάσα» από την Γιουβέντους, όμως την τελευταία στιγμή κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις.

Πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Γιουβέντους, δήλωσε πως βρέθηκε ο Πάτρικ Σικ, όμως δεν κατάφερε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών, παρ’ όλα αυτά, ο Τσέχος επιθετικός είναι ένας παίκτης που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, που τον πήγαν πίσω. Ο νεαρός φορ δεν το έβαλε κάτω, καθώς μετά το «ναυάγιο» με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, υπέγραψε στη Ρόμα, ενώ είχε πρόταση και από την Ντόρτμουντ.

«Οι υπεύθυνοι της Γιουβέντους δεν έδωσαν το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου, μετά τις ιατρικές εξετάσεις και έτσι έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Μπορούσα να μείνω στη Σαμπντόρια ή να δεχθώ κάποια από τις προτάσεις που είχα. Στο τέλος, πήγα στη Ρόμα. Η Ντόρτμουντ ήταν μια από τις ομάδες που είχαν κάνει πρόταση στη Σαμπντόρια. Ήθελα να μείνω στην Ιταλία, καθώς συνήθισα το περιβάλλον και έμαθα τη γλώσσα. Αυτά με έκαναν να διαλέξω τη Ρόμα. Δεν όρισα εγώ το κόστος της μεταγραφής μου. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και ήταν σίγουρο πως θα υπήρχε αυτή η πίεση. Οι χειρότερες στιγμές μου είναι αυτές που έχω περάσει και εύχομαι οι καλύτερες να είναι στο μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x