Stoiximan Super League

Σίλβα: «Αυτά είπα με τον Γκουαρδιόλα»

Για την συζήτηση που είχε με τον Γουαρδιόλα μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, αλλά και τη σχέση του με τον Μουρίνιο μίλησε ο Μάρκο Σίλβα, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Μανιάτη στο Μόναχο

Μια τυπική συζήτηση ανάμεσα σε προπονητές ήταν αυτή που είχε ο Μάρκο Σίλβα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο τεχνικός της Μπάγερν εξέφρασε δημόσια την άποψή του πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να νικήσουν την Άρσεναλ.

Πέρα απ' το σχόλιό του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στους Γερμανούς, αλλά και σε όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον σύλλογο.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το ματς με την Μπάγερν: «φυσικά, όπως όλα τα ματς υπάρχουν πράγματα που κρατάς. Ακόμα και στα ματς που θα κερδίσεις δεν σημαίνει ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά. Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να διορθώσεις. Το ίδιο και σε ένα παιχνίδι που χάνεις. Πόσο μάλλον απέναντι σε έναν αντίπαλο που σου δημιουργεί νέες δυσκολίες και έχεις να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις. Θα αναλύσουμε και θα σκεφτούμε πολλά πράγματα, προκειμένου να διορθωθούμε για το μέλλον».

Για την συζήτηση που είχε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν: «Ο Γκουαρδιόλα είπε και δημοσίως πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό εκείνη τη στιγμή. Φυσικά, του έδωσα συγχαρητήρια για τη νίκη του στον αγώνα και για ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην Μπάγερν και μιλήσαμε για διάφορα που συζητούν οι προπονητές μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν μια συζήτηση όπως όλες ανάμεσα σε προπονητές. Η μόνη διαφορά είναι ότι έτυχε να την δουν δημοσιογράφοι. Όλοι θεωρούμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ, χωρίς να την υποτιμούμε. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πρόκληση, κόντρα σε μια τεράστια ομάδα. Εμείς θα δουλέψουμε, θα προετοιμαστούμε και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για το σχόλιο του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Ολυμπιακό: «Είναι αλήθεια, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και πάντα με υποστηρίζει. Είναι φιλική σχέση σεβασμού. Είναι άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Έχει κάνει μεγάλη δουλειά και έχει ανοίξει τις πόρτες στους Πορτογάλους προπονητές να δουλέψουν έξω απ’ τη χώρα τους, σε μεγάλα πρωταθλήματα. Τον εκτιμώ πολύ, τον ευχαριστώ πολύ για όσα είπε και ανταποδίδω τις ευχές».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Χαίρομαι που θα μιλήσουμε για το ματς με τον Αστέρα, γιατί ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τώρα. Είναι το πιο δύσκολο απ’ όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε γιατί είναι το επόμενο. Να συγκεντρωθούμε, παρότι έχουμε πολλές δύσκολες υποχρεώσεις μέσα στον Δεκέμβριο. Είναι πολύ καλή ομάδα. Τα έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Έχει πετύχει πράγματα που ίσως κανένας δεν θα φανταζόταν στην αρχή της χρονιάς. Έχει πάρει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες και αντιπάλους. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ένα περίεργο περιβάλλον που δεν έχουμε συνηθίσει».

Για τον Γιάννη Μανιάτη: «Δεν είναι. Ο Μανιάτης ήρθε στο Μόναχο γιατί χρειαζόμασταν έναν παίκτη με την εμπειρία του, με την πολύ σημαντική θέση που έχει για την ομάδα. Ξέρουν όλο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στον πάγκο. Αν γινόταν θα έπαιρνε 10-15 λεπτά συμμετοχής. Για το ματς της Κυριακής που χρειάζεται πολύ ένταση και χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να υπερασπιστεί τη θέση του δεν είναι έτοιμος. Είναι πολύ σημαντικός ως προσωπικότητα για την ομάδα».

Για τον Μποτία και τον Μπουχαλάκη: «Ο Μπουχαλάκης δυστυχώς έχει μια υποτροπή πάνω στον τραυματισμό του και είναι πολύ άσχημα τα νέα, γιατί απ’ την αρχή της χρονιάς είχε δείξει πως θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος. Είχαμε πιστέψει πολύ σ’ αυτόν, τον θεωρούσαμε απαραίτητο για την ομάδα. Θα μπορούσα να πω ότι είχα ένα πολύ καλό feeling γι’ αυτόν. Δυστυχώς ακόμα δεν είναι έτοιμος θα πρέπει να του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει καλά. Για τον Μποτία είναι επίσης κρίμα, γιατί τραυματίστηκε σε μια πολύ καλή στιγμή για εκείνον. Επίσης πρέπει να του δώσουμε χρόνο». \

Για το αν σχεδιάζει να κάνει rotation λόγω των πολλών υποχρεώσεων της ομάδας: «Από τώρα μέχρι τη διακοπή μας περιμένουν είκοσι μέρες γεμάτες υποχρεώσεις. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει, με την βοήθεια όλων των παικτών. Δεν είναι πάντα εύκολο να αντικαθιστάς δέκα παίκτες, ανεξάρτητα απ’ τον αντίπαλο. Σίγουρα, μπορείς να το κάνεις με 4-5 παίκτες. Φυσικά θα το κάνουμε γιατί η ομάδα ψάχνει λύσεις και θέλει να δώσει ευκαιρίες, ενώ και οι παίκτες ψάχνουν τον χρόνο να αποδείξουν την μπορούν να κάνουν. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι καλά και ψυχολογικά και οι παίκτες είναι όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις που ακολουθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x