Stoiximan Super League

Σίλβα: «Δίκαιη νίκη μέσα σε μια θερμή ατμόσφαιρα»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στα πρώτα 35 λεπτά της αναμέτρησης στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκο Σίλβα, τονίζοντας δεν έχει σημασία πόσα γκολ έβαλε η ομάδα του, αλλά μόνο το ότι νίκησε.

Με απόλυτα δίκαιο τρόπο και εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό πρώτο του 35λεπτο κατάφερε να φτάσει στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό να πάρουν τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν σε μια τόσο θερμή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα:

«Μπήκαμε δυναμικά στον αγώνα και δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και προσωπικότητα για να πάρουμε τη νίκη. Οι παίκτες μου ήταν από την αρχή απόλυτα αποφασισμένοι. Για τα πρώτα 35 λεπτά, αν όχι για όλο το ημίχρονο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πολλές τελικές. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα.

Αυτό που κρατάμε οι τρεις βαθμοί, δεν έχει σημασία πόσα γκολ βάλαμε. Είναι παράλληλα πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνά μας. Θεωρώ ότι φτάσαμε με απόλυτα δίκαιο τρόπο στη νίκη. Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε όπως ήταν λογικό. Έπαιζε στην έδρα του και είναι μια καλή ομάδα, αλλά φτάσαμε στη νίκη».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:
«Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα όταν παίζουν δύο μεγάλες ομάδες. Αυτή την ατμόσφαιρα περίμενα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένει πολλά από την έδρα του. Πάντως αυτό περίμενα, μία ατμόσφαιρα καταπληκτική για τον γηπεδούχο, που όμως είναι καλή και για τον φιλοξενούμενο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για την καθυστέρηση έναρξης της συνέντευξης τύπου, απαντώντας ότι: «Πρέπει να ρωτήσετε αυτόν που οργανώνει τη συνέντευξη Τύπου. Είμαι πράγματι υπεύθυνος για πολλά πράγματα, αλλά όχι και για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x