Stoiximan Super League

Σίλβα: «Δύσκολα χωρίς τον κόσμο»

Μόνο από το δεύτερο ημίχρονο έμεινε ικανοποιημένος ο Μάρκο Σίλβα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον Πορτογάλο να αναφέρεται και στο περίεργο συναίσθημα του άδειου γηπέδου.

Ευχαριστημένος μόνο από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο Μάρκο Σίλβα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η απουσία του κόσμου έκανε ακόμη πιο δύσκολο το ματς για τους παίκτες του, τους οποίους συνεχάρη για την ισοφάριση του ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι με τις 11 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

«Είναι περίεργο και δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Όταν παίζουμε στο γήπεδό μας είμαστε πιο δυνατοί γιατί μας βοηθάει ο κόσμος και σήμερα ήταν δύσκολο που δεν τους είχαμε μαζί μας», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Σίλβα στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το περιμέναμε έτσι. Ο Αστέρας είναι μία καλή και δυνατή ομάδα που σε αναγκάζει να μην κάνεις αυτά που έχεις σχεδιάσει. Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι. Πετύχαμε μία νίκη με την αξία μας, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ωραίο».

Για την ισοφάριση του ρεκόρ του Μπούκοβι με το 11 στα 11: «Είμαστε ικανοποιημένοι και συγχαίρω τους παίκτες μου γι’ αυτό. Έχουμε κάνει όμορφα παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιώνουμε τα λάθη μας γιατί ο στόχος είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x