Γενικά

Σιλβέστρ: «Ο Κριστιάνο έχει 3-4 προβλέψιμα κόλπα, ενώ το "φαινόμενο" διέλυε άμυνες με μισό πόδι»

Δήλωση που δεν θα αρέσει πολύ στον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο, έκανε ο παλαίμαχος αμυντικός, Μικαέλ Σιλβέστρ.

Κανένας δεν μπορεί να βρεθεί στο επίπεδο του Ρονάλντο Ναζάριο, όπως δήλωσε ο πρώην Γάλλος διεθνής Μίκαελ Σιλβέστρ, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παλαίμαχος αμυντικός θεωρεί ότι το «Φαινόμενο» ήταν ένας μόνιμος τρόμος για τους αντιπάλους, ακόμα και όταν ταλαιπωρούνταν από το χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο.

«Ο Ρονάλντο ήταν ασταμάτητος. Ονομάστηκε «το φαινόμενο». Έπαιξα εναντίον του Λιονέλ Μέσι και έπαιξα και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ρονάλντο Ναζάριο ήταν απίστευτος όσον αφορά την ταχύτητα. Τα πάντα γι 'αυτόν ήταν κορυφαία. Ο Κριστιάνο έχει τρία ή τέσσερα κόλπα, τα οποία χρησιμοποιεί τακτικά. Με τον Ρονάλντο Ναζάρι ήταν πάντα κάτι διαφορετικό.

Εκείνος έφτιαχνε πράγματα εκείνη την εποχή, οπότε δεν ξέραμε ποτέ τι μπορούσε να κάνει από αριστερά ή δεξιά. Πάντα κατάφερνε να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει. Έβαζε γκολ με κάθε τρόπο. Ακόμη και παίζοντας με ένα μόνο πόδι, συνέχισε να διαλύει τις άμυνες σε όλη την Ευρώπη»
, δήλωσε ο Σιλβέστρ, μιλώντας στον ιστότοπο της Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x