Stoiximan Super League

Σήμα κινδύνου για Λεωφόρο εν όψει Ολυμπιακού

Ο κόσμος που αναμένεται να συρρεύσει μαζικά στην αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ελλοχεύει κίνδυνος τιμωρίας εν όψει Ολυμπιακού.

Σημαντική προσέλευση αναμένεται σήμερα στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΛ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr).

Ο κόσμος των «πράσινων» έχει κινητοποιηθεί για να ενισχύσει την ομάδα του με κάθε τρόπο μπροστά στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παρότι το παιχνίδι διεξάγεται Δευτέρα εκτιμάται πως ο αριθμός των φιλάθλων θα είναι πενταψήφιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμπεριφορά του κοινού θα πρέπει να είναι υποδειγματική, καθώς αν ανάψει έστω κι ένα ακόμη καπνογόνο στις κερκίδες, τότε θα τιμωρηθεί η έδρα του «τριφυλλιού» (είναι στο… όριο βάσει του νέου κανονισμού έχοντας δύο προειδοποιήσεις) και θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό!

Αυτό θα ισοδυναμεί με τεράστιο πλήγμα, όχι μόνο αγωνιστικό αλλά κυρίως οικονομικό, καθώς με γεμάτη Λεωφόρο στο ντέρμπι «αιωνίων» θα μπουν ίσως και περισσότερες από 300.000 ευρώ στα ταμεία. Και μπορεί αυτό το ποσό να μοιάζει σταγόνα στον ωκεανό, ωστόσο είναι αναγκαίο για να κλείσουν κάποιες «τρύπες».

Σημειώνεται, δε, πως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, όπου επίσης θα μπορεί να έχει κάποια έσοδα από εισιτήρια εφόσον δεν τιμωρηθεί στο μεσοδιάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x