Europa League

Σιμεόνε: «Δεν σκύψαμε κεφάλι ποτέ»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στάθηκε στο χαρακτήρα της ομάδας του.

Η Ατλέτικο άγγιξε πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια έναν μεγάλο τίτλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η επιμονή της όμως δικαιώθηκε, όπως είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το 3-0 επί της Μαρσέιγ στον τελικό του Europa League.

«Ο πιο σωστός τρόπος για να κερδίσεις είναι να επιμείνεις. Φτάσαμε σε δύο τελικούς του Champions League και σε έναν ημιτελικό. Χάσαμε τον πρώτο για δύο λεπτά στις καθυστερήσεις και τον δεύτερο στα πέναλτι, αλλά σηκωθήκαμε όρθιοι, δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι και επιστρέψαμε. Έχω μια ομάδα παικτών που δεν το βάζουν κάτω, είτε εγώ είμαι στον πάγκο, είτε στην εξέδρα, είτε στο… ξενοδοχείο», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής.

Για την εικόνα του τελικού είπε πως «… η Μαρσέιγ άρχισε καλύτερα, αλλά με το γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα».

Όσο για τον Αντουάν Γκριζμάν τόνισε: «Δεν έχει να αποδείξει κάτι, έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο αφοσιωμένος είναι στην ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας».

Τέλος, για τον Φερνάντο Τόρες που αποχαιρετά την ομάδα με έναν μεγάλο τίτλο είπε: «Είναι ένα όνειρο για αυτόν και ελπίζω να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος όπως πρέπει την Κυριακή για όσα έχει καταφέρει με την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x