Ισπανία

Σιμεόνε: «Η εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η καλύτερη μας στη σεζόν»

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε με δηλώσεις του ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά…το πάρτυ της Ατλέτικο απέναντι στη Σεβίλλη.

Στην καλύτερη της φόρμα δείχνει να βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε διέσυρε με 5-2 την Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» συνεχίζοντας να βρίσκεται σε απόσταση επτά βαθμών από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μάλιστα απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε και ο προπονητής της Ντιέγκο Σιμεόνε που «έπλεξε» το εγκώμιο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός προπονητής:

«Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη μας στη σεζόν. Η ομάδα ήταν δυνατή, γνώριζα τι έπρεπε να κάνω. Η Σεβίλλη τα πηγαίνει καλά με τον Μοντέλα αλλά εμείς συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Το σύστημα έγινε κατανοητό από τους παίκτες μας. Κάναμε μια σημαντική νίκη απέναντι στη Σεβίλλη. Η Λεγανές θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος καθώς είναι καλοί αμυντικά και πρέπει να παίξουμε σε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».

Οσο αναφορά για τον «πρωταγωνιστή» Αντουάν Γκριεζμάν είπε:

«Είναι πολύ καλός. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ολοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Για την Ατλέτικο ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεγανές (Τετ, 10:30) ενώ την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελώνα στη Βαρκελώνη (4/3 5:15).

Eπιμέλεια:Σπύρος Κοκότης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x