Champions League

Σιμεόνε: «Μου αρέσει όταν οι παίκτες μου θυμώνουν που τους κάνω αλλαγή»

Διαβάστε το σχόλιο του Ντιέγκο Σιμεόνε για την αντίδραση του Κέβιν Γκαμεϊρό, όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Λεβερκούζεν.

Το γύρω του διαδικτύου κάνει η αντίδραση του Κέβιν Γκαμεϊρό, όταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στη χθεσινή νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Λεβερκούζεν για τους «16» του Champions League.

«Με κάνει χαρούμενο όταν οι παίκτες μου θυμώνουν όταν τους κάνω αλλαγή. Το σκορ ήταν στο 3-2, μας πίεζαν αρκετά και τα πράγματα ήταν επικίνδυνα για μας. Ο Γκαμεϊρό έκανε το καλύτερο του παιχνίδι απ' την ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Ο Γκριεζμάν είχε δίκιο, αλλά χρειαζόμουν 'φρέσκα' πόδια», ήταν το σχόλιο του Αργεντινού προπονητή.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος επιθετικός παραδέχθηκε πως ήταν εκνευρισμένος μετά την αλλαγή του: «Ναι, ήμουν θυμωμένος, επειδή όταν αγωνίζεσαι καλά θέλεις να παίζεις σε ολόκληρο τον αγώνα. Είμαι λίγο θυμωμένος, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κι ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x