Ισπανία

Σιμεόνε: «Ο Γκριεζμάν ήταν καλύτερος του Ρονάλντο»

Καλύτερος του Ρονάλντο ήταν την περασμένη σεζόν ο Αντουάν Γριεζμάν σύμφωνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και ήταν αυτός που άξιζε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη.

Στα χέρια του Κριστιάνο Ρονάλντο κατέληξε το βραβείο της UEFA για τον καλύτερο παίκτης της περασμένης σεζόν, όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν το άξιζε περισσότερο.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό προπονητή, η κατάκτηση του Champions League και το Euro, ήταν αυτό που έδωσαν στον Πορτογάλο το βραβείο.

«Όποιος κερδίζει, το αξίζει. Συγχαρητήρια στον Ρονάλντο. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η συλλογική επιτυχία δίνει δύναμη στην ατομική», δήλωσε ο Σιμεόνε για τον Γκριεζμάν σε συνέντευξη τύπου. «Κέρδισε το Champions League και το Euro, κάτι που τον έβαλε σε πολύ ευνοϊκή θέση. Αλλά για μένα, ο Γκριεζμάν ήταν ο καλύτερος. Δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει το Εuro και το Champions League, τα οποία δικαιολογημένα κέρδισε ο Ρονάλντο».

«Ο Αντουάν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, σίγουρα ένας από τους τρεις καλύτερους στον κόσμο», ανέφερε ο Αργεντινός. «Ευχόμαστε τα καλύτερα γι’ αυτόν και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας δίνει μια διαφορετική επιλογή στην επίθεση».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x