Με σταθερά βήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του πλάνου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την μετακόμιση ολόκληρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Όπως είχε προαναγγείλει από χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, σήμερα στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η ομάδα εργασίας για τη διπλή ανάπλαση.

Η σημερινή, αλλά και οι επόμενες συναντήσεις, θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ παρών θα είναι και ο κ. Γιαννακόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Στέφανο Αυγουλέα.

Οι δύο άνδρες έχουν αποφασίσει να μην υπάρξει η παραμικρή διαρροή πληροφοριών και για αυτό το λόγο οι συναντήσεις τους θα γίνονται στο πολιτικό γραφείο του επόμενου Δημάρχου Αθηναίων και όχι σε κάποιο κτίριο που βρίσκεται η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Η ομάδα εργασίας, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, θα συνεδριάζει όλο το καλοκαίρι, με μοναδική εξαίρεση κάποιες ημέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να επισπευστούν κάποιες άλλες υποθέσεις.

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.