Ιταλία

Σήμερα θα υπέγραφε ανανέωση συμβολαίου με τη Φιορεντίνα ο Αστόρι

Πρώτο θέμα –και μοιραία- παραμένει στην Ιταλία ο χαμός ο Νταβίντε Αστόρι, με τις λεπτομέρειες αναφορικά με τις τελευταίες ώρες της ζωής του να αυξάνονται.

Συγκλονισμένη παραμένει η Ιταλία μετά τον χαμό του Νταβίντε Αστόρι, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Φιορεντίνα κόντρα στην Ουντινέζε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το προηγούμενο βράδυ, ο αρχηγός των «βιόλα» ήταν στο δωμάτιό του μαζί με τον συμπαίκτη του, Μάρκο Σπορτιέλο, με τον οποίο έπαιζαν Playstation.

Μάλιστα, αφού ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα αποχώρησε από το δωμάτιό του, επικοινώνησαν μέσω της υπηρεσίας Whatsapp, γιατί ο τελευταίος είχε αφήσει τα παπούτσια του στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, στο δωμάτιο δεν βρέθηκε καμία ένδειξη που να υποδεικνύει ότι υπήρξε πάλη, ενώ η έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, θα διεξαγόταν ούτως ή άλλως, αφού έτσι προστάζει ο ιταλικός νόμος.

Για το συμβάν μίλησε και ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ντελά Βάλε που αποκάλυψε ότι σήμερα, ο 31χρονος θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο: «Δεν ξέρω πώς να εκφραστώ. Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Ήταν μαζί μας τέσσερα χρόνια και σκεφτείτε ότι θα ανανέωνε το συμβόλαιό του τη Δευτέρα. Θα το είχε υπογράψει νωρίτερα, αλλά λόγω της κακοκαιρίας το είχαμε κανονίσει για σήμερα. Ήθελε να τελειώσει εδώ την καριέρα του εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο συντετριμμένος πρόεδρος των «βιόλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x