Stoiximan Super League

Σιμόες: «Ξεπέρασε τα όρια ο Σαββίδης, μπαίνοντας στο γήπεδο με όπλο»

Υπέρ της διακοπής της Σούπερ Λίγκας τάχθηκε ο Αντρές Σιμόες, μιλώντας στα πορτογαλικά ΜΜΕ, με τον μέσο της ΑΕΚ να τονίζει πως ο Ιβάν Σαββίδης ξεπέρασε τα όρια, μπαίνοντας με όπλο στο γήπεδο.

Θετικός με τη διακοπή του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Αντρέ Σιμόες, σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Ο μέσος της ΑΕΚ τόνισε πως πρέπει να παρθούν τέτοια σκληρά μέτρα, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση, ενώ στη συνέχεια είπε πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ξεπέρασε τα όρια, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο.

«Κάποιος πρέπει να πάρει σκληρά μέτρα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αυτά θα συνεχίζουν να συμβαίνουν. Όταν ένας πρόεδρος μπαίνει οπλισμένος σε αγωνιστικό χώρο, ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτό, μόνο βία μπορεί να γεννήσει», δήλωσε αρχικά στην «O Jogo» ο Αντρέ Σιμόες και πρόσθεσε:

«Ο διαιτητής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και κλείστηκε στα αποδυτήρια. Πέρασαν δύο ώρες και δεν είχαμε κανένα νέο από τον διαιτητή. Τότε οι άνθρωποι της ΑΕΚ μας είπαν πως δεν είμαστε ασφαλείς και πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, γιατί αυτό που έγινε ήταν τρομοκρατική πράξη. Τότε, φύγαμε από το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x